Rustgevende omgeving

Ons woonproject Kroonhof is gelegen in een rustige en groene straat, met een aantal extra troeven voor een actieve omgeving: dichtbij het sportcentrum, dichtbij het centrum van Jabbeke met zijn vele troeven, dichtbij het recreatiedomein KleinStrand en dichtbij de oprit E40 waardoor u binnen enkele minuten in Brugge, Oostende of Gent bent.

Bereikbaarheid

Ons project Kroonhof is vlot bereikbaar; zowel met de auto, de bus als de trein. De snelweg en het station liggen op 2 km van het project en de bushalte is op amper 700 m gelegen. 

Jabbeke, een dynamische gemeente

Wonen, winkelen, werken en ontspannen, dat kan allemaal in Jabbeke.
Woonproject Jabbeke ligt op wandelafstand van de plaatselijke bakker, slagerij, bank of supermarkt, waar mensen nog mensen kennen en waar lokale ambacht nog de normale heerlijkheid zelve is. Voor fashionista's of liefhebbers van grotere winkels, de markt van Brugge situeert zich op amper 10 km van woonproject Kroonhof. Ook op recreatief vlak heeft Kroonhof veel te bieden: een dagje Klein Strand voor de kinderen, de vele uitgestippelde wandel- en fietspaden en sporten in het Vrijetijdscentrum; dat doe je allemaal op wandelafstand van thuis uit.

Onderwijs

Op amper 700 m  van ons woonproject ligt de vrije bassischool “De Klimtoren”, in het hartje van Jabbeke. Deze school voorziet in kleuter- en lager onderwijs, een duurzame school die ook naschoolse opvang aanbiedt. Middelbare scholen, hogescholen en de universiteit zijn goed bereikbaar met de bus of met de trein. De universtiteitscampus in Brugge ligt op amper 10 km van ons woonproject Jabbeke gelegen. 

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp